Отборът на Портланд Трейл Блейзърс привлече крилото Джеръми Грант от

...
Отборът на Портланд Трейл Блейзърс привлече крилото Джеръми Грант от
Коментари Харесай

Портланд Трейл Блейзърс привлече крилото Джеръми Грант

Отборът на Портланд Трейл Блейзърс притегли крилото Джеръми Грант от отбора на Детройт Пистънс, оповестиха медиите в Съединени американски щати.

В подмяна "буталата " ще получат избора на Милуоки в първия кръг на драфта през 2025 година, както и този на Портланд или Ню Орлиънс Пеликанс в същия драфт, само че във втория кръг.

Като част от договорката двата клуба се съгласиха да разменят и изборите си във втория кръг на драфта, който ще се организира идната нощ. Така Детройт ще избира под номер 36, до момента в който Портланд ще вземе 46-ия пик.

С изчистването на заплатата от 21 милиона $ на Грант Детройт получава 44 милиона $ за заплати, които да харчи това лято. Медиите в Съединени американски щати спекулират, че отборът ще похарчи повече от половината от тези пари, с цел да вземе центъра на Финикс Сънс Диандре Ейтън.

В същото време Портланд взима 28-годишния Грант, който през последните два сезона гравитира към границата от 20 точки приблизително на мач. Грант, който стана олимпийски първенец с отбора на Съединени американски щати през предишното лято, записа по 19,2 точки приблизително на мач през последната акция.

Трансферният прозорец в Националната баскетболна асоциация за играчите, които са свободни сътрудници, отваря на 1 юли.

Jerami Grant is the newest Portland Trail Blazer ♨️

(via )
— SportsCenter (@SportsCenter)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР