Отборът на Полша е последният съперник на юношеския национален отбор

...
Отборът на Полша е последният съперник на юношеския национален отбор
Коментари Харесай

Юношите до 17 години научиха последния си съперник на Европейското

Отборът на Полша е последният противник на юношеския народен тим на България, който ще вземе присъединяване на Европейското състезание до 17 години. Това стана ясно след привършване на квалификациите в група 6. България е в група В дружно с отборите на Франция и Нидерландия.

Последният квалификационен поток бе извоюван от Италия, а Полша остана на второ място пред Украйна и Косово. Поляците останаха 5-ти в класирането на тимовете второ място. Италия ще играе в група А дружно с домакина Израел, Германия и Люксембург.

Първият мач на момчетата на Йордан Петков ще е на 16 май от 20 часа против Нидерландия. На 19 май е дуела против Франция, а третата среща ще е на 22 май от 17:30 часа против Полша.

България за повторно в новата история на европейските шампионати за юноши ще взе участие на финали, само че за първи път по класиране. 16-те тима са разпределени в четири групи по четири тима, първите два от всяка отиват на четвъртфиналите. В нашата група международните сили Франция и Нидерландия освен са едни от най-големите производители на играчи, само че и имат надлежно две и четири европейски трофеи от въвеждането на сегашния формат на шампионатите през 2002-а година.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР