На тържествена церемония абсолвентите на Физико-технологичния факултет към Пловдивския университет

...
На тържествена церемония абсолвентите на Физико-технологичния факултет към Пловдивския университет
Коментари Харесай

Връчиха дипломите на Випуск 2023 на Физико-технологичния факултет към ПУ “Паисий Хилендарски”

На тържествена гала абитуриентите на Физико-технологичния факултет към Пловдивския университет “Паисий Хилендарски ” получиха дипломите си за приключено висше обучение.
Прочетете още
Специални посетители на събитието бяха представители на бизнес организации от града и страната. 

Заместник-ректорът на ПУ с сектор „ Проектна активност “ - проф. доктор Невена Милева и деканът на Физико-технологичния факултет - доцент доктор Силвия Стоянова-Петрова насочиха одобрение към всички студенти с пожелания за здраве и триумфи.

За успешото довеждане докрай сътрудниците си поздрави и отличничката Мария-Габриела Желева.

В рамките на церемонията се организира обичайният обред по полагане на Галилеевата клетва, в която абитуриентите тържествено дадоха обещание да пазят името на Университета, да пазят почтено професионалната си подготовка и да употребяват научните си знания само за положително, за прогрес и хуманизация на света.

Последваха специфични музикални поздрави към абитуриентите от „ Duo Dominanto “ - представители на Академията за музикално и танцово изкуство, Пловдив.

Празничният ден продължи с тържествено връчване на дипломите. Те, както и грамотите на отличниците бяха връчени от заместник-ректора на Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “  - проф. доктор Невена Милева и от декана на Физико-технологичния факултет  - доцент доктор Силвия Стоянова-Петрова.

За абитуриентите отличници бяха обезпечени специфични дарове.

От Физико-технологичния факултет подчертаха, че преподавателите и чиновниците се разделят публично със своите абитуриенти от Випуск 2023, само че вратите на факултета остават отворени за всеки от един от тях.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР