Отборът на Първа ЕГ-Варна девойки 11-12 клас участваха на Републиканското

...
Отборът на Първа ЕГ-Варна девойки 11-12 клас участваха на Републиканското
Коментари Харесай

Отборът на Първа ЕГ-Варна станаха републикански шампиони по волейбол

Отборът на Първа ЕГ-Варна девойки 11-12 клас участваха на Републиканското ученическо състезание по волейбол, което се организира в град Сливен в интервала от 29.04.23г. до 03.05.23г. Те премериха сили с участници от учебните заведения от Кюстендил, Казанлък, Нова Загора, Видин, София, Пловдив, Плевен, Сливен и Русе.

След изтегляне на жребия тимът на Първа ЕГ се падна в една група с тимовете на Сливен, Видин, Плевен и Нова Загора. Варненският отбор завоюва всичките си мачове и стана първи в групата, което му отреди да играе на полуфинал с втория от другата група - тимът на Казанлък. След доста оспорван мач нашите девойки се пребориха и завоюваха с 3-2 гейма. На финала варненки срещнаха тима от Кюстендил и в петия гейм в игра точка за точка завоюваха мача. Това дава право идната година тимът на I ЕГ-Варна да взе участие на Световното ученическо състезание, оповестиха от дирекция „ Спорт “ към Община Варна.

Състав на победителките е Елизавет Ивакина-12a кл., Лорета Арнаудова-12e кл., Ивет Гавраилова-11б кл., Ралица Гигова-11б кл., Мария Петрова-8з кл., Мартина Димитрова-9е кл., Анна-Катерина Станимирова-9з кл., Малена Николова-9в кл., Ваяна Заркова-9б кл. и Ерия Рашкова - 9г кл.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР