Отборът на Палмейрас триумфира с Копа Либертадорес, след като победи

...
Отборът на Палмейрас триумфира с Копа Либертадорес, след като победи
Коментари Харесай

Палмейрас триумфира с Копа Либертадорес

Отборът на Палмейрас победи с Копа Либертадорес, откакто победи с 1:0 Сантос в напълно бразилския край на " Маракана ". Победата на Палмейрас пристигна обратно на показаното на терена през втората част, когато Сантос доминираше, само че в последна сметка позволи загуба.

Първото полувреме на огромния край не предложи страсти на феновете, като в играта доминираха нервите. В последна сметка и двата отбора не си означиха гол и оставиха всико за вторите 45 минути. Най-добрата опция се отвори пред състава на Палмейрас, само че ударът на Вейга в 37-ата минута не откри вратата, като мина край лявата греда.

Втората част предложи много по-интересна игра, като и двата тима имаха опция да наклонят везните в своя изгода. В 58-ата минута Алисон пропусна да изведе Сантос напред, откакто ударът му с глава от близка отдалеченост не откри вратата.

Атаките на Сантос ставаха все по-опасни и по този начин се стигна до 77-ата минута, когато удар от далечна отдалеченост на Питука беше с тъга избавен от стража на Палмейрас Уевертон.

В добавеното време се стигна до скандална обстановка. Треньорът на Сантос Кука посегна да улови една излязла в непряк удар топка, с цел да спре бърза офанзива на противника, и се сблъска с състезател на Палмейрас, за което получи червен картон от рефера. Малко по-късно Палмейрас означи единственото попадение в мача с може би първия си удар в очертанията на вратата. Негов създател стана Брено, който се разписа от сложна позиция и по този начин донесе трофея на отбора си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР