Отборът на Монтана 2003 се класира за финалната четворка в

...
Отборът на Монтана 2003 се класира за финалната четворка в
Коментари Харесай

Монтана се класира за финалната четворка на Адриатическата лига

Отборът на Монтана 2003 се класира за финалната четворка в Адриатическата лига, още преди да изиграе всичките си мачове. Българките победиха словенския Триглав с 87:82 точки. Това бе втори триумф против този противник в границите на по-малко от 24 часа. Заради рестриктивните мерки за влизане в България мачовете се организираха на безпристрастен терен в Сърбия.

След тази среща съставът на Монтана 2003 е с баланс 8-3, до момента в който Триглав е с баланс 2-10. Сигурни в Топ 4 на Адриатическата лига са още Будучност и Цинкарна Целе, като следва да стане явен и последният участник.

Санта Окоцките-Балткоиене бе най-резултатна за триумфа с 24 точки, а дабъл-дабъл от 23 точки и 12 битки записа Марая Кинг. Виктория Стойчева се регистрира с 13 точки, 8 битки и 8 асистенции, до момента в който 12 точки има Димана Макариева. Христина Иванова не бе в групата и за този мач.

За Триглав, който през днешния ден бе в състав от едвам пет баскетболистки, над всички с 25 точки и 10 асистенции бе Гала Крамжар.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР