Отборът на Мексико ще започне своето участие на Световното първенство

...
Отборът на Мексико ще започне своето участие на Световното първенство
Коментари Харесай

Серхио Перес ще бърза за първия мач на Мексико на Мондиал 2022

Отборът на Мексико ще стартира своето присъединяване на Световното състезание по футбол в Катар по-късно през днешния ден. „ Ацтеките “ се изправят против отбора на Полша в 18:00 часа българско време.
 Надеждите на Левандовски и Полша минават през Мексико Надеждите на Левандовски и Полша минават през Мексико
Двубоят на стадион „ 974 “ в катарската столица Доха е доста евентуално да бъде следен от мексиканската звезда във Формула 1 Серхио Перес. Пилотът на Ред Бул през днешния ден взе участие в единствения следсезонен тест в шампионата, който се организира на пистата „ Яс Марина “ в Абу Даби.

Още преди началото на миналия уикенд за Гран При на Абу Даби, в която Перес финишира на трето място, той се пошегува със своя екип, че ще желае да следи дебюта на своите сънародници на Мондиал 2022 онлайн. Именно заради тази причина двукратният победител във Формула 1 през миналия сезон ще кара в утринната част от тестовия ден в Абу Даби, преди да отстъпи кокпита на RB18 на своя съотборник Макс Верстапен. 

„ Междудругото, знаете ли по кое време завършва пробата във вторник? - попита Перес един от своите инженери малко преди формалната тима фотография на Ред Бул в четвъртък - Ти караш сутринта нали? - Да. - Значи до 13 би трябвало да си завършил. - Защото Мексико играя по-късно същия ден. - Ще те закараме в точния момент “, беше останалата част от връзката сред мексиканеца и представителя на Ред Бул.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР