Отборът на Манчестър Юнайтед стигна само до реми 1:1 със

...
Отборът на Манчестър Юнайтед стигна само до реми 1:1 със
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед с реми, Тотнъм с труден успех

Отборът на Манчестър Юнайтед стигна единствено до реми 1:1 със Саутхямптън в среща от втория кръг на британската Висша лига. Фред си означи автогол в 30-ата минута и даде задатък на " светците ", а Мейсън Грийнууд изравни в 55-ата за " алените дяволи ". До края на мача Юнайтед пропусна след удари на Погба, Грийнууд и Бруно Фернандеш, до момента в който Адам Армстронг  имаше опция да донесе успеха на Саутхямптън четвърт час преди края, само че Давид де Хеа се намеси.
В друга среща от кръга, играна по същото време Тотнъм записа втори следващ триумф и победи Уулвърхямптън с 1:0 като посетител.
Единственият гол в мача означи Деле Али в 9-ата минута, а малко по-късно реферът Стюарт Атуел не даде дузпа за " вълците " след обстановка, която прегледа с ВАР. До края на полувремето нямаше рискови обстановки, само че в границите на 10 минути сред 60-ата и 70-ата и двата тима пропуснаха страхотни благоприятни условия за гол. Тотнъм е с цялостен актив от 6 точки и заема третото място в класирането, до момента в който Манчестър Юнайтед към този момент е четвърти.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР