Отборът на Ливърпул ще преговаря за удължаването на договорите на

...
Отборът на Ливърпул ще преговаря за удължаването на договорите на
Коментари Харесай

Ливърпул преговаря с още двама основни футболисти за нови договори

Отборът на Ливърпул ще договаря за удължаването на договорите на полузащитника Наби Кейта и нападателя Диого Жота през идващите седмици, защото мениджърът Юрген Клоп има за цел да подсигурява, че всички съществени играчи ще бъдат обвързани дълготрайно преди началото на новия сезон във Висшата лига.

Както е известно, бранителят Джо Гомес подписа нов петгодишен договор в четвъртък, единствено пет дни, откакто Мохамед Салах постави завършек на спекулациите за бъдещето си, като разгласи, че се е заел с клуба от „ Анфийлд “ до лятото на 2025 година.

Сега Ливърпул има предпочитание да удължи престоя на Кейта, оповестява „ Goal “, защото гвинеецът ще навлезе в последната година от сегашния си контракт. 27-годишният халф по този начин и не съумява да убеди изцяло с представянето си, откогато беше притеглен от Република България Лайпциг за 54 милиона паунда преди четири години, само че Клоп желае да усили оптимално дълбочината на състава във всички зони, откакто предишния сезон опитът за куадрупъл акцентира нуждата от свежи играчи.

Жота, в това време, съще на линия да получи съществено нарастване на заплатата си, откакто се показва мощно след прекосяването му от Уулвърхемптън през 2020 година.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР