Отборът на Ливърпул постигна много важна победа в битката за

...
Отборът на Ливърпул постигна много важна победа в битката за
Коментари Харесай

Ливърпул се върна в топ 4 след поредна победа

Отборът на Ливърпул реализира доста значима победа в борбата за място в Шампионската лига, откакто надигра с 3:0 Бърнли като посетител и се завърна в топ 4 за първи път от средата на февруари.

Роберто Фирмино откри резултата малко преди почивката, Натаниъл Филипс удвои в 52-ата минута, а влезлият като запаса Алекс Окслейд-Чембърлейн се разписа две минути преди края.

След четвъртата си поредна победа във Висшата лига мърсисайдци се изравниха по точки с Лестър, само че имат по-добра голова разлика и по тази причина изпревариха " лисиците ". В последния кръг на 23 май Ливърпул приема Кристъл Палас и при победа съвсем несъмнено ще си подсигурява място в четворката и присъединяване в идващото издание на Лигата. Лестър пък е хазаин на Тотнъм.

Мениджърът на „ алените “ Юрген Клоп похвали тима, само че предизвести футболистите си, че работата още не е свършена.

" Не мога да съм по-доволен. В сходни мачове нищо не ти е обезпечено. През февруари за последно бяхме в топ 4 и по-късно не спечелихме доста мачове. В последните 8 или 10 мача още веднъж сме на прав път. Ако спечелим в неделя, най-вероятно ще се класираме за Шампионската лига. Лудост е, че сме толкоз близо, само че към момента нищо не е несъмнено. Изглежда, че тайминтъг е добър, само че към момента не сме си свършили работата. Когато спечелиш полуфинала, отиваш на край. Ние сме тъкмо в такава позиция. Ще дадем всичко от себе си в последния кръг ", съобщи германецът след мача.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР