Отборът на Ливърпул е определил крилото на Порто Луис Диас

...
Отборът на Ливърпул е определил крилото на Порто Луис Диас
Коментари Харесай

Ливърпул взима звездата на Порто през януари

Отборът на Ливърпул е определил крилото на Порто Луис Диас като решението на възможните си проблеми в офанзива по време на Купата на африканските народи през януари. Смята се, че „ алените “ ще погледнат към пазара за укрепване в предни позиции идващия месец, защото Мохамед Салах и Садио Мане няма да бъдат разполагаем.

Въпреки възходящите случаите на COVID-19 по целия свят заради разновидността Омикрон, шампионатът би трябвало да стартира на 9 януари в Камерун, преди да завърши на 6 февруари.

Това значи, че Салах и Мане ще пропуснат мачовете против Брентфорд и Кристъл Палас във Висшата лига, както още двете срещи против Арсенал в полуфинала за Карабао Къп и дуела за ФА Къп против Шрюсбъри Таун. Все още има и подозрения дали двамата ще бъдат налични и за значимото посещение на Челси на 2 януари.

„ FourFourTwo “ в този момент написа, че Ливърпул може да вземе индивида, който в Португалия е именуван „ колумбийският Кристиано Роналдо “. 24-годишният Диас, който се причисли към Порто през 2019 година, е в отлична форма до момента през този сезон. Той е отбелязал 14 гола във всички шампионати, в това число 12 в 15 мача в португалската Примейра лига.

Ливърпул обаче не е единственият тим, който се интересува от колумбийската звезда, като Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен измежду другите топ клубове, които наблюдават напредъка му.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР