Отборът на играчите без договор, организиран от Асоциацията на българските

...
Отборът на играчите без договор, организиран от Асоциацията на българските
Коментари Харесай

Отборът на играчите без договор победи Струмска слава в контрола

Отборът на играчите без контракт, проведен от Асоциацията на българските футболисти, победи втородивизионния Струмска популярност с 3:2 в контрола, която се игра в Добринище.

Резултатът бе открит в 30-ата минута, когато футболист на отбора от Радомир изненада противниковия вратар с удар от отдалеченост.

Десет минути по-късно след една изритана напред топка Петко Петков се пребори с двамата централни бранители на Струмска популярност и вкара за 1:1.

В самия завършек на първото полувреме обаче втородивизионният отбор още веднъж излезе напред в резултата. При една бърза контраофанзива футболист на Струмска популярност бе фаулиран в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Тя бе осъществена за 1:2.

В 64-ата минута Александър Славейков се пребори за една висока топка и подаде към Росен Виденов. 17-годишният нападател напредна и приключи независимата си акция с шут в мрежата за 2:2.

В 85-ата минута Итън Стоилов донесе успеха за свободните сътрудници след акуратен шут с левия крайник от границата на наказателното поле – 3:2.

Това бе втора контрола за отбора на свободните сътрудници, като преди този момент те приключиха 1:1 против Марек.

Отборът на играчите без контракт се провежда за 14-и следващ път от Асоциацията на българските футболисти, с поддръжката на БФС. Целта на плана е футболистите да водят естествен подготвителен развой и да се приготвят за новия сезон, до момента в който търсят нови тимове, в които да продължат кариерата си.

"Доволен съм от момчетата, които макар че са на 8-9 дни подготовка, се показаха доста добре. Мисля, че има изгода от това, което вършим. Така или другояче задачата на тези млади момчета е да бъдат видяни и да си намерят положителни тимове ", съобщи треньорът на тима на АБФ Румен Стоянов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР