Отборът на Хебър ще зимува втори в крайното есенно класиране

...
Отборът на Хебър ще зимува втори в крайното есенно класиране
Коментари Харесай

Хебър изтръгна победата от Банско в последната минута

Отборът на Хебър ще зимува втори в крайното есенно класиране на Югозападна Трета лига след инфарктна победа с 2:1 над коравия отбор от Банско. В воин за пазарджиклии в последния им мач за годината стана " златната " запаса Стефан Лачов, който вкара и двата гола за триумфа на домакините.

Първите 45 минути не се запомниха с нищо изключително. Гостите демонстрираха доста стегната и рационална игра и в избрани моменти стояха даже по-добре от домакините. Малко преди почивката се наложи насилствена промяна на вратаря на Хебър Петър Дебърлиев, който контузи глезена си и бе сменен от Димитър Георгиев.

Второто полувреме беше надалеч по-емоционално, а самият завършек на мача донесе ударна доза адреналин за домакини и посетители. Минута откакто влезе на терена Стефан Лачов подсети за голмайсторския си усет и откри резултата след 67 минути игра. 10 минути по-късно Христо Петров изравни за гостите от Банско. Във втората минута от продължението на мача обаче Лачов не сбърка. Той получи кълбото наоколо до вратата на Ангел Юсев и вкара за 2:1, хвърляйки в делириум футболистите на Хебър и техните почитатели. На другия полюс в страстите си бяха гостите. Нервите на опитния Любо Витанов не устояха и той бе изпъден от основния арбитър с червен картон.

Милчо Максимов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР