Отборът на Голдън Стейт Уориърс спечели откриващия мач от предсезонната

...
Отборът на Голдън Стейт Уориърс спечели откриващия мач от предсезонната
Коментари Харесай

НБА се завърна с победа за Голдън Стейт в Токио

Отборът на Голдън Стейт Уориърс завоюва откриващия мач от предсезонната подготовка в НБА. “Воините ” се постановиха с 96:87 над Вашингтон Уизардс и по този метод откриха контролите си преди старта на сезона оттатък океана с победа. 

Срещата се организира пред цялостните трибуни на “Сайтама Супер Арена ” в Токио. В неделя от 8:00 часа българско време двата отбора излизат още веднъж един против различен в японската столица. 

Старши треньорите на двата тима разрешиха на безусловно всички свои състезатели да запишат минути в срещата, като титулярите на Голдън Стейт прекараха по към 15-тина минути на терена, до момента в който от другата страна Уес Ънселд-младши даде по 20 минути на стартовите си петима. 

В последна сметка най-резултатен за успеха на първенците бе завърналият се от травма център Джеймс Уайзмън, който впечатли с 20 точки и 9 битки при 8/11 пукотевица от полето за 24 минути на терена. Стеф Къри и Джордан Пуул не съумяха да намерят верния темп в стрелбата си, като двамата комбинираха за 11 точки при 2/18 пукотевица от полето. Клей Томпсън, Андре Игудала и Мак МакКлънг пропуснаха дуела за Главно следствено управление (на МВР). 

Най-добър за Вашингтон бе японецът Руи Хачимура, който зарадва родната си аудитория с 13 точки и 9 битки. Гардовото дуо Монте Морис и Брадлий Бийл се регистрираха с по 9 точки всеки. Уил Бартън бе навън от ротацията на “вълшебниците ”.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР