Отборът на Фиорентина за пореден път разочарова феновете си от

...
Отборът на Фиорентина за пореден път разочарова феновете си от
Коментари Харесай

Поредно разчарование за Фиорентина

Отборът на Фиорентина за следващ път разочарова почитателите си от началото на сезона. “Виолетовите” позволиха домакинста загуба с 0:1 от слабака Лече, като по този начин тимът е в серия от три следващи провали и общо 4 мача без триумф на сметката си. Гостите пък стопираха неприятната си поредност от 8 следващи срещи без победа. Героят в мача бе Андреа Ла Мантия, който означи единствения гол в 49-ата минута.

Фиорентина можеше да поведе в 11-ата минута, когато Пол Лирола направи страховит пробив, излезе на стрелкова позиция, само че шутира на сантиметри от вратата.

До краяна полувремето домакините продължиха да са по-активни, само че и много ялови в предни позиции.

Ситуацията за “виолетовите” стана още по-неприятна, откакто Франк Рибери се контузи и бе сменен на полувремето.

В същото време Лече издебна своя късмет и в 49-ата минута откри резултата. Йевхен Шахов бе изведен в наказателното поле и центрира към Ла Мантия, който с плонж от близко насочи кълбото в мрежата за 0:1.

Фиорентина опита да натисне и в 55-ата минута стигна до положително състояние, само че рисков изстрел на Душан Влахович мина настрана. След това в 75-ата минута Педро дос Сантос шутира във вратата, само че без да затрудни стража Габриел.

В 87-ата минута Далберт опита да си изпроси дузпа, падайки в наказателното поле след конфликт със бранител, само че съдията подмина обстановката безгласен.

Така Лече си потегли с трите точки от Флоренция и с актив от 14 точки излезе на 13-ата позиция в таблицата. Фиорентина остава на 11-ото място за момента с 16 точки.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

Серия А 14 кръг, събота 30 ноември  Фиорентина 0:1краен резулат  Лече
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР