Отборът на Фиорентина направи победоносно завръщане в евротурнирите, след като

...
Отборът на Фиорентина направи победоносно завръщане в евротурнирите, след като
Коментари Харесай

Фиорентина се завърна подобаващо в евротурнирите

Отборът на Фиорентина направи победоносно завръщане в евротурнирите, откакто завоюва с 2:1 като хазаин на Твенте в дуел от плейофите на Лигата на конференциите.

„ Виолетовите “ изиграха чудесно първо полувреме и по този начин се отдръпнаха на почивката с удобен задатък след попадения на Николас Гонсалес, разписал се още във втората минута, и Артур Кабрал, който беше прецизен в 31-вата. През втората част обаче те позволиха спад в представянето си и по този начин разрешиха на гостите да върнат един гол посредством Вацлав Черни в 64-ата минута. Все отново италианският отбор задържа преднината си и се поздрави с триумф в първия си мач в Европа от сезон 2016/17 насам. Реваншът е в Нидерландия след седмица.

В различен мач от шампионата обаче представителят на Ниската земя АЗ Алкмаар записа безапелационен триумф с 4:0 над гостуващия Жил Висенте. През първата част се стигна единствено до едно попадение, дело на Дани де Уит (24’), а останалите пристигнаха към края на втората част, когато голмайстори станаха Майкел Ладо (78’), Вангелис Павлидис (85’) и Меес де Уит (89’). Реваншът е идната седмица в Португалия.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР