Отборът на Етър Велико Търново разгроми с 5:0 третодивизионния ФК

...
Отборът на Етър Велико Търново разгроми с 5:0 третодивизионния ФК
Коментари Харесай

Етър разби ФК Кюстендил

Отборът на Етър Велико Търново разгроми с 5:0 третодивизионния ФК Кюстендил в контролна среща, която се игра на стадион "Рила " в едноименния град.

"Виолетовите " не престават без загуба в контролите, като до момента са записали три победи и едно реми, а във втори следващ мач не позволяват гол.

Двамата чужденци на проби Жан-Пиер да Силва и Уилсън Фелипе бяха пуснати от Веселин Великов като титуляри, с цел да се преценяват качествата им. Христо Димитров, който вкара наскоро хеттрик против Загорец, в този момент се отличи с гол и две асистенции.

Етър стартира в състав: Анатоли Господинов, Кольо Станев, Мариян Иванов, Николай Дичев, Георги Александров, Радослав Апостолов, Николай Янков, Цветомир Тодоров, Жан-Пиер да Силва, Уилсън Фелипе и Христо Димитров.

"Болярите " започнаха стремително и поведоха още в 3-ата минута от дузпа. Радослав Апостолов бе фаулиран в наказателното поле и самичък осъществя от бялата точка отсъдения углавен удар за 1:0. Резултатът бе подсилен в 18-ата минута. След центриране от корнер Христо Димитров засече топката в мрежата на кюстендилци. Преднината набъбна до 3:0 в 25-ата минута. След бърза контраофанзива и асистенция на Христо Димитров опитният Цветомир Тодоров вкара първия си гол след завръщането в Етър.

След почивката в игра влязоха и останалите футболисти. Етър имаше тотално предимство през целия мач, сътвори още редица положения, само че резултатът се резервира неизменен чак до 77-ата минута, когато още веднъж Христо Димитров откри Христо Марков и юношата на отбора се разписа за 4:0. В 89-ата минута след ъглов удар Мариян Иванов засече топката и нацели гредата. След това тя попадна в юношата Борислав Марков и след мощен удар от границата на наказателното поле и рикошет в крайник на бранител се стигна до крайното 5:0.

Следващата седмица на "виолетовите " предстоят още две инспекции - в Дупница против Марек и в Благоевград с с елитния Пирин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР