Отборът на Черноморец Бургас записа четвъртата си поредна победа в

...
Отборът на Черноморец Бургас записа четвъртата си поредна победа в
Коментари Харесай

Черноморец Бургас с четвърти пореден успех в НБЛ

Отборът на Черноморец Бургас записа четвъртата си поредна победа в Националната баскетболна лига за мъже (НБЛ), откакто надигра Берое с 91:79 (25:16, 17:24, 19:21, 30:18) като посетител в откриващата среща от 21-ия кръг.

Бургазлии преобладаваха на паркета в Стара Загора, само че все пак демонстрираха и съществени спадове в играта си, като в средата на втората четвърт пропиляха 15 точки задатък, а в третата позволиха домакините да се върнат от пасив от 11 пункта.

В последна сметка в решителните 10 минути Черноморец сподели, че е по-добрия тим и заслужи крайния триумф след серия от 9:0 в заключителните минути.

Мунис Туту стана най-резултатен за успеха с 26 точки, а Джордън Тъкър добави 23 за бургаския отбор. За домакините от Берое пък Ти Кей Идоджи приключи с дабъл-дабъл - 18 точки и 10 битки, а Дариъс Хол осъществя 16 пункта.

В класирането Черноморец Бургас се изкачи до 5-то място с актив от 29 точки и баланс 10-9, до момента в който Берое Стара Загора е на 7-та позиция с 27 пункта и баланс 8-11.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР