Отборът на Ботев (Враца) класира две свои възрасти в основната

...
Отборът на Ботев (Враца) класира две свои възрасти в основната
Коментари Харесай

Левски, Ботев и Пирин класираха отборите си на националния етап за Купата на БФС при юношите

Отборът на Ботев (Враца) класира две свои възрасти в главната скица на шампионата за Купата на БФС за деца и юноши. Врачани имат представители при децата и при юношите (младша възраст), откакто завоюваха последните междуобластни квалификации.

Левски (София) също продължава напред при юношите (младша възраст, родени 2002 г). " Сините " разгромиха с 9:1 на своя стадион Металург (Перник) и също отиват в идната фаза. От зона " Югозапад " напред продължава и Пирин (Благоевград), който отнесе " ДИТ Спорт " с 4:1 на стадиона в Рилци.

Децата на Ботев (Враца), родени 2004, отнесоха ДФК " Видин " със 7:0, до момента в който с две години по-големите се оправиха с Монтана с 2:1. От Северозападната зона другите участници при децата са Етър (Велико Търново) и Янтра 1919 (Габрово), а при младшата възраст - Етър и Янтра Габрово.

В Югоизточната зона при младшата възраст Сокол (Марково) размаза Арда (Кърджали) с 5:0 на стадиона в Чирпан. Марковци обаче още не са се класирали, тъй като ще спорят с Черноморец (Бургас) на 11-и октомври, като теренът за този край не е избран. По шанса на жребия Сливен се класира напред при набор 2002 без игра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР