Отборът на Ботев (Пловдив) приема столичния Славия в двубой от

...
Отборът на Ботев (Пловдив) приема столичния Славия в двубой от
Коментари Харесай

Ботев излиза за честта си срещу Славия

Отборът на Ботев (Пловдив) приема столичния Славия в дуел от 34-ия кръг на efbet Лига на " Колежа " през днешния ден от 20:00 часа.

Двата тима се намират в групата, разпределяща местата сред седмо и десето. Пловдивчани записаха поредност от отрицателни резултати и излизат за достойнството си, защото мъчно може да се придвижат по-напред от десетото място.

От началото на плейофите тимът е записал три загуби, в които има маркиран единствено един гол. Феновете са недоволни, а треньорът Бруно Балтазар беше освободен и на негово място назначен Стефан Стоянов, за който днешният мач ще е първи отпред на " канарчетата ".
 Ботев (Пловдив) ще бори Славия с 20 футболисти
Ботев (Пловдив) ще бори Славия с 20 футболисти

Двубоят сред двата отбора е в понеделник (29 май) от 20:00 часа на стадион " Христо Ботев "

Славия пък се бори за присъединяване в баража за Европа. Към момента " белите " са първи в групата и водят на 5 точки пред втория Арда. Ако през днешния ден отборът от Кърджали загуби или направи еднакъв с Локо (Сф), а Славия победи Ботев, то това ще значи, че още след този кръг момчетата на Ангел Славков могат да се готвят за бараж против четвъртия.

Лошите вести за Славков са, че няма да може да разчита на цели петима свои футболисти. Владимир Николов и Емил Стоев ще изтърпят наказване поради насъбрани картони, а Светослав Вуцов, Кристиан Димитров и Кристиян Стоянов са контузени.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР