Отбор от плевенската Б областна група-център беше наказан с лишаване

...
Отбор от плевенската Б областна група-център беше наказан с лишаване
Коментари Харесай

Наказаха отбор от плевенската Б областна група заради фен

Отбор от плевенската Б регионална група-център беше осъден с отнемане от домакинство за един мач, откакто техен почитател нахлу на терена и удари с пестник състезател от гостите. Отделно от това аматьорският отбор е санкциониран с 200 лв..
На свое съвещание на Дисциплинарната комисия на БФС-Плевен прегледани провиненията на състезатели от извършените кръгове на регионалното състезание по футбол и бяха взети следните решения:

1. Наказва тима на ФК " Бенковски " - Опанец за нахлуване на фен от публиката им в игралното поле и нанасяне на удар на футболист на гостите с отнемане от домакинство за 1 /една/ среща и санкция 200 /двеста/ лв. на съображение на чл.37ал.1 т.1 от Директива за птиците.
Инцидентът е станал по време на срещата от 1-ия кръг против Свобода (Милковица), приключила 3:2 за домакините от Опанец.

2. Наказва тима на ФК " Лавров " - Г.Дъбник с последно предизвестие за отнемане от домакинство и санкция от 150 / 100 и педесет/ лв. по чл.37ал.1 т.1 от Директива за птиците, за нахлуване на публиката на домакините в игралното поле по време на мача с ФК " Искър " - с.Чомаковци прове дни на 09.09.2018 година

На свое съвещание, извършено на 12.09.2018 година Дисциплинарната комисия при OС на БФС - София наложи наказване по отчет На съображение чл.34 ал.1 т.2 от Дисциплинарния устав на БФС санкционира Цветан Барбушев - треньор на ФК Козаро Скравена /Скравена/ с отнемане от право да извършва функционалности като треньор за 1 среща и санкция в размер 125 лева Наказанието е засегнатост или непристоен жест към длъжностно лице, служебно лице и/или фенове. Инцидентът е станал по време на мача от 1-ия кръг като посетител на Драгоман, изгубен от Козаро (Скравена) с 1:5.
(Атанас Василев)/АВ/
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР