Отбелязвайки своята над 90-годишна история и научен подход към здравето

...
Отбелязвайки своята над 90-годишна история и научен подход към здравето
Коментари Харесай

VICHY отпразнува 90 годишен юбилей с уникална изложба

Отбелязвайки своята над 90-годишна история и теоретичен метод към здравето и хубостта на кожата, емблематичният френски бранд Vichy, водач на международната дермокозметична сцена, провежда неповторимо събитие и галерия в изложба “Структура ” в София. Поканените посетители участваха в завладяващо прекарване и имаха рядката опция да се допрян до науката зад продуктите на водещия дермокозметичен бранд Vichy, благодарение на участващите специалисти.

В идващите 2 дни (20 и 21 януари) изложбата на марката, препоръчван от над 50 000(1) кожни лекари по света, ще бъде отворена за гости и ще събере на едно място десетки почитатели на Vichy, скинфлуенсъри, звезди и фармацевти.



ЗДРАВЕТО Е ЖИВОТ. ЗАПОЧНЕТЕ С ВАШАТА КОЖА.

„ Здравето е в основата на доста от нашите проблеми, а Vichy е бранд, който е крепко стъпил на науката, сложила основите му. Тъй като кожата е жизненоважен орган и благонадежден барометър за здравето, значимо е да я разбираме и да се грижим за нея. Нашият екип от специалисти, в това число топ кожни лекари, откриватели и фармацевти, непрестанно създава и усъвършенства ефикасни и сигурни формули на артикули, които клинично потвърдено, работят за здравето на кожата. Комбинирайки нашата патентована съставна част - богатата на 15 минерала вулканична вода - и дерматологично утвърдени дейни съставки, Vichy остава правилен на своята задача да ви помогне да постигнете задачите си в грижата за кожата, ” показа Ника Томич, бранд управител на Vichy за район Adria Balkan.



Брандът №1 срещу стареене в европейските аптеки е учреден през 1931 година от доктор Халер, който пръв открива лечебните свойства на термалната минерализираща вода Vichy. Неговата поддръжка към дамите стартира още тогава, като той се ангажира да направи кожата им по-здрава във всеки миг от живота им. Vichy също по този начин е пионер в проучванията на експозома – сборът от всички вътрешни и външни фактори, на които сме подложени през целия си живот – които оказват огромно въздействие върху здравето на кожата, тъй като тя е нашата първа защитна линия и най-големият орган.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР