отбеляза 44-тата годишнина от така наречената Нощ на моливите“ -

...
отбеляза 44-тата годишнина от така наречената Нощ на моливите“ -
Коментари Харесай

Годишнина от Нощта на моливите, отбелязват в Аржентина

означи 44-тата годишнина от по този начин наречената „ Нощ на моливите “ - 1 от най-тъжните събития по време на последната военна тирания (1976 година - 1983 г.), когато 10 възпитаници от гимназията са отвлечени от силите на режима и в град Ла Плата. Една от 4-мата оживели (от общо 6-ма безследно изчезнали) от по този начин наречената " Нощ на моливите " е Емилс Молер. Тя описа, че сега " ученето има тази идея за независимост ", с цел да не се повтаря обстановката, която е претърпяла. За нея времето на гимназията, когато поема по пътя на перонизма, идеология, преследвана по време на диктатурата, е „ комбинация от цветове, които за жалост по-късно са погубени “.
Оттам идват сивите сенки, които в никакъв случай не би трябвало да ме допират в тази възраст ", споделя Молер, която сега написа книга на тематика " Нощта на моливите ". Тя желае да остави „ по-правдоподобна версия на случилото се “ от разказаното в известния филм „ Нощта на моливите “ (Хектор Оливера, 1986 г.). " С взор във времето си разрешавам да направя други изводи. Днес всеки има опция да приказва по този политически въпрос, което би било значимо да не се повтаря повече ", прибавя тя.
 Коронавирусът сложи мрачни дневни върхове в Аржентина Коронавирусът сложи мрачни дневни върхове в Аржентина
Аржентинските лекари записаха 8 731 случая на инфектирани с ковид за денонощие, което е най-високият брой, маркиран в страната...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР