От значително дълго време се коментира дали плеймейтката Златка и

...
От значително дълго време се коментира дали плеймейтката Златка и
Коментари Харесай

Дълго пазената тайна на Благо и Златка се разкри

От доста дълго време се разяснява дали плеймейтката Златка и новата й обич Благо Джизъса ще стават родители. Те дружно участваха в последното издание на риалити предаването „ ВИП Брадър “ и бяха безапелационни, че желаят да си имат детенце, като Златка даже беше решила, че ще го кръсти на майка си Виктория, в случай че е момиче. Благо пък не сподели да има някакви искания към името на детето, само че беше уверен, че желае да има дете и от Златка.

Както знаем, той към този момент е минал през бащинството, само че при предходна връзка. Е, макар че дълго време се спекулираше околко това дали Златка е бременна и никой от тях двамата не потвърждаваше или не отхвърляше, то техни другари, които са научили за новината не са съумели да я запазят единствено за себе си и са я разкрили, пишат от БЛИЦ. Влюбената млада двойка споделила с най-близките си другари, само че към момента било рано за каквато и да е гласност.

Както добре знаем, Благо и Златка си подариха Коледно странствуване в Дубай, където избягаха за малко на топло и си осигуриха доза успокоение и многообразие. Явно това се е отразило доста добре на плеймейтката, тъй като точно там се допуска, че е заченала първото си дете.

Футболистът очевидно е взел много на съществено демографския проблем в България и е решил да хвърля семето си наред. Той има две деца от първата си жена Христина – щерка Йоанна и наследник Давид, а по-късно и красивата Есмер му роди още един наследник, който кръстиха Елай. Сега се чака да стане татко за четвърти път.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР