От всички места в къщата, банята е едно от най-трудните

...
От всички места в къщата, банята е едно от най-трудните
Коментари Харесай

Този месец открих най-ефективния начин за почистване на фугите в банята

От всички места в къщата, банята е едно от най-трудните за разчистване. Няма нищо по-лошо от баня с мръсни плочки, душ с останки от сапун и кранове, покрити с варовикови отлагания. Това може да бъде в действителност разочароващо, изключително откакто банята е място, което наподобява мръсно още незабавно, щом го почистите. 

Но в този момент можете да измененията всичко това! Тази примес за разчистване на банята елементарно може да приготвите в домашни условия единствено от две съставки. Това почистващо средство бързо ще се погрижи за всяко замърсяване.

Ще са ви нужни:

1 чаша течен сапун

1 чаша топъл оцет

фуния

спрей бутилка

гъба

Подготовка:
 Направете това и в никакъв случай няма да видите хлебарки в кухнята Направете това и в никакъв случай няма да видите хлебарки в кухнята
Хлебарките несъмнено не са чакан посетител в дома ни. Те носят евентуално рискови бактерии и могат да придвижват доста болести. Много постоянно бо...

Загрейте оцета. Течността би трябвало да бъде доста топла, само че не толкоз гореща, че да се изгорите. Така че да може да потопите пръстите си в нея. 

Използвайте фуния, с цел да излеете съставките в спрей бутилка. 

Напръскайте сместа по повърхността, която желаете да почистите и леко изтъркайте с гъба.

Съвет: Бъдете деликатни със силиконовото или гуменото уплътнение – оцетът може да е прекомерно мощен за тях. 

Оставете да работи към 30 минути преди да изплакнете със студена вода. Веднага ще видите какъв брой бързо и елементарно ще изчезне мръсотията, а сместа ще почисти и пода. Вашата баня ще бъде чиста за нула време, а миризмата на оцет ще се изпари! Тази примес ще бъде вашето средство за блестяща от непорочност баня.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР