От Варна за водач на листата се предлага настоящият народен

...
От Варна за водач на листата се предлага настоящият народен
Коментари Харесай

Възраждане номинира Петър Волгин за евродепутат

От Варна за лидер на листата се предлага актуалният депутат от партията Станислав Стоянов. Номинация получава и ръководителят на структурата на " Възраждане " в Берлин Рада Лайкова. Другите двама, издигнати от варненската конструкция, са Волгин и икономистът Виктор Папазов.

Стоянов изясни, че преди края на април ще е ясна цялостната листа на " Възраждане " и подредбата на претенденти в нея, прибавя Българска телеграфна агенция.

В момента текат номинации в структурите на групировката, като по-късно те ще бъдат прегледани от организационния съвет на партията, който подрежда и утвърждава листата. По думите му " Възраждане " ще взе участие в евровота с цялостна листа от 17 претенденти.

Партията има ясни критерии, на които би трябвало да дават отговор номинираните, сподели още националният представител. Основните цели за партията в Европейския парламент са референдуми за опазване на българския лев и за участието на страната ни в НАТО, както и сформирането на екип за предоговаряне на изискванията за участие на България в Европейски Съюз.

Стоянов изясни, че партията занапред работи по тези въпрос с възможните си сътрудници в Екологичен потенциал. Той добави, че евродепутатите от партията ще работят за сформирането на нова група в Екологичен потенциал.

Самият Волгин все още не е коментирал номинацията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР