От утре, 25 март, с облекчаването на изискванията за пътуване

...
От утре, 25 март, с облекчаването на изискванията за пътуване
Коментари Харесай

От утре Bulgaria Air възобновява полетите до Израел

От на следващия ден, 25 март, с облекчаването на условията за пътешестване от и до Израел, Bulgaria Air възвръща постоянните си полети сред София и Тел Авив. Те са планувани два пъти седмично – всеки четвъртък и неделя, а билети за тях могат да бъдат резервирани онлайн през уеб страницата на самолетната компания, посредством Центъра за обслужване на клиенти, през офисите в страната и през туроператорската мрежа, съобщи БГНЕС.

Националният авиопревозвач поучава при предприемане на пътешестване всеки да се осведоми за настоящите условия за влизане в крайната дестинация, както и тези за прекосяваме през трансферен пункт, в случай че има подобен.

Съгласно последните разпореждания за влизане, всички лица, на които е позволено влизането в страната, както и израелските жители е належащо да дават негативен PCR тест, осъществен 72 часа преди заминаването.

Пристигащите от България в Израел подлежат и на 14-дневна. Изключение от условията се планува за пасажери притежаващи израелски имунизационен паспорт или документ за прекаран Covid-19 (издаден в Израел).

По отношение на даването на негативен, пасажерите на Bulgaria Air към този момент могат да се възползват от опцията да създадат своя PCR или антигенен тест на място на летище София. На Терминал 2 на софийското летище наземият оператор Swissport е провел сертифицирана лаборатория, която работи всеки ден от 03:00 до 23:00 часа. От 25 март в това число услугите в нея се надграждат и резултатите от направените PCR проби сред 03:00 и 18 часа ще излизат в границите на 2 часа, а от антигенни проби – за към 20 минути.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР