От централата на Астра Зенека излязоха с изявление за безопасност

...
От централата на Астра Зенека излязоха с изявление за безопасност
Коментари Харесай

Астра Зенека с изявление за безопасност на ваксината

От централата на " Астра Зенека " излязоха с изказване за сигурност на имунизацията.

Анализ на нашите данни за сигурност, изработен въз основа на приложени над 17 милиона дози от имунизацията против COVID-19 на Оксфорд-АстраЗенека, не демонстрира нараснал риск от белодробна тромбемболия, дълбока венозна тромбоза или тромбоцитопения. Всъщност обявеният брой случаи на подобен вид събития за имунизацията против COVID-19 на Оксфорд-АстраЗенека не е по-висок, в сравнение с броят, който би зародил по натурален метод в неимунизирано население, декларират от компанията.

В изказването се споделя още, че в клиничните изследвания няма трендове или случаи на белодробна тромбемболия, дълбока венозна тромбоза или събития, които биха били свързани с тромбоцитопения.

Внимателният обзор на всички налични данни за сигурност, в това число и на тези събития продължава и " АстраЗенека " има уговорката да споделя тази информация неотложно, безапелационни са от компанията.

Обръщаме внимание също по този начин, че Европейската организация за медикаментите е изискала оценка за събития, свързани с тромбоцитопения, от други производители на ваксини против COVID-19 (съгласно връзка от 11 март), допълват от " Астра Зенека ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР