От тази сутрин екип на Градини и паркове“ премахва изсъхналите

...
От тази сутрин екип на Градини и паркове“ премахва изсъхналите
Коментари Харесай

Режат изсъхналите клони на чинарите по бул. Васил Априлов

От тази заран екип на " Градини и паркове “ отстранява изсъхналите клони на чинарите по бул. " Васил Априлов “, ситуирани сред ул. " Генерал Данаил Николаев “ и бул. " Шести септември “. Предвижда се от четвъртък работата да продължи в правата от Централна гара към парк " Парашутна кула “.

Движението няма да се стопира, само че от общинското дружество приканват преминаващите оттова за нараснало внимание. На място за регулирането му оказват помощ чиновници на Общинска полиция и " Общинска защита “.

Санитарните резитби се правят по наставление на експертна комисия и последвала заповед на кмета на регион " Централен “. Сухите клони би трябвало да бъдат отстранени, защото има заплаха да се пречупят и паднат при по-силни ветрове.

" Молим жителите да ни извинят за краткотрайното стеснение, само че използваме последните летни дни, когато трафикът към момента не е доста претрупан “, разяснява шефът на " Градини и паркове “.

Миналата седмица бяха окастрени сухите клони на чинарите и в сектора на ул. " Иван Вазов “ от колелото при Централна гара до ул. " Кръстьо Пастухов “. Очаква се до 15 септември санитарните резитби да приключат по цялата улица.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР