От тази седмица започват редовните продажби на новата серия Huawei

...
От тази седмица започват редовните продажби на новата серия Huawei
Коментари Харесай

Започват редовните продажби на новата серия HUAWEI Pura 70

От тази седмица стартират постоянните продажби на новата серия Huawei Pura 70. Наследник на паметната серия P от фотографски флагмани на марката, новата серия Pura подчертава върху актуалната наклонност да държим в ръцете си устройство, което е по едно и също време фешън аксесоар, израз на нашия жанр и порив към ново начало, непорочност в линиите и функционалността, и в същото време даващо ни невиждана мощ в основаването на образно наличие.

Новата серия включва цели три модела – Huawei Pura 70, Pura 70 Pro и Pura 70 Ultra, като последният оглави класацията на DxOMark за мобилна снимка единствено дни след международната си премиера.

Обединяващият автограф на трите модела е техният Forward Symbol Design. Изчистените линии на корпуса са допълнение от неповторим дизайнерски акцент – системата от камери е сложена в триъгълен блок, подчертаващ внушението за баланс и придвижване, носено от тази геометрична фигура. Моделите освен показват безапелационно придвижване напред в развиването на мобилните технологии, само че и напълно съответно адресират придвижването в процеса на снимане. Huawei Pura 70 и Huawei Pura 70 Pro са в положение да улавят на фокус обекти, движещи се със скорост до 200 км/ч, а ултра флагманът Huawei Pura 70 Ultra стопира в кадър обекти, движещи се със скорост до 300 км/ч.

На българския пазар Huawei Pura 70 и Pura 70 Pro се оферират в класическите чисти черен и бял цвят, като Huawei Pura 70 ще зарадва феновете на напълно плоските екрани, а Pura 70 Pro – на дискретните ергономично заоблени ъгли и ръбове.

Huawei Pura 70 Ultra e същински фешън стейтмънт. Освен неясно пастелно зеленият цвят, у нас към този момент се предлага и разновидността в класическо черно. Гърбът е от веган кожа с присъща лека релефна звездовидна шарка, а обективът на главната камера изскача при отваряне на камера приложението, с типичния фотографски тон и със моден червен обков, допълващ ултимативният дизайн на цялото устройство.

Безпрецедентно високия рейтинг в DxOMark на Huawei Pura 70 Ultra се дължи на редица революционни решения и технологии, измежду които се откроява огромният едноинчов датчик и физическата бленда F1.6. Изскачащата и прибираща се камера и неповторимият огромен датчик дават доста преимущества при регистрирането на огромно количество светлина, надлежно висококачествени фотоси от доста близо и доста надалеч, при всевъзможни светлинни условия и с отлична, усъвършенствана стабилизация.

Другите два модела, HUAWEI Pura 70 и Pura 70 Pro, също са оборудвани с ново потомство система за снимане Ultra Lighting. Основната камера и в двата смарт телефона има 1/1,3-инчов размер на датчика и най-голямата физическа бленда в промишлеността от F1.4, което разрешава по-добър банкет на светлина.

Серията HUAWEI Pura 70 надгражда функционалността за портретна снимка с умна обработка на светлината, сянката, размиването и тоновете на кожата.

Дисплей, зареждане и още

Дизайнът и камерата са главните, само че не и единствени акценти и софтуерни върхове в новата серия Pura 70. Тя се отличава още със последващо потомство Kunlun Glass екран, с нараснала резистентност на изпускане и при трите модела, а при Huawei Pura 70 Ultra и с Crystal Armor технология за отбрана от надраскване.

Серията HUAWEI Pura 70 поддържа и адаптивна периодичност на освежаване 1-120Hz LTPO, регулираща се съгласно потребностите на потребителя за кристално и безпрепятствено образно преживяване. В статично положение, той поддържа екран с ниска мощ EOD 1Hz на цялостен екран и понижава потреблението на сила, когато дисплеят е включен.

Серията HUAWEI Pura 70 реализира съвършен баланс сред живота на батерията в режим на подготвеност, бързата скорост на зареждане и общата дебелина на устройствата. HUAWEI Pura 70 има 4900mAh батерия и поддържа 66W жичен HUAWEI SuperCharge и 50W безжичен HUAWEI SuperCharge.

HUAWEI Pura 70 Pro побира в тънкия си корпус батерия с потенциал от 5050mAh и поддържа 100W жичен HUAWEI SuperCharge, който е в допълнение заздравен по скорост от режима HUAWEI SuperCharge Turbo. В същото време HUAWEI Pura 70 Pro показва и най-модерната технология за зареждане в промишлеността. Най-бързият 80W безжичен HUAWEI SuperCharge може да зареди до 50% от батерията за 15 минути.

HUAWEI Pura 70 Ultra има дебелина от единствено 8,4 мм и още по-високия потенциал на батерията от 5200mAh. В композиция със 100W жичен HUAWEI SuperCharge и 80W безжичен HUAWEI SuperCharge, потребителите могат да се насладят на същински комфорт във връзка с зареждането.

Трите смарт телефона от серията HUAWEI Pura 70 идват с новия EMUI 14.2. Комбинирането на продуктовите благоприятни условия на серията HUAWEI Pura 70 – неповторими изображения, изящен дизайн и автентичен жанр – с изчистения и елементарен за потребление EMUI 14.2, дава неповторимо потребителско преживяване, изпълнено с повече развлечение и сигурност.

Цени и наличност

От през днешния ден серията HUAWEI Pura 70, в лицето на моделите Huawei Pura 70, Huawei Pura 70 Pro и Huawei Pura 70 Ultra, са налични за българските консуматори на цена от 2999 лева за HUAWEI Pura 70 Ultra, 2349 лева за HUAWEI Pura 70 Pro и 1999 лева за HUAWEI Pura 70 в партньорската мрежа на Huawei България, която включва – А1, Виваком, Yettel, Технополис, и определени сътрудници на дистрибутора Polycomp.

При мобилните оператори можете да намерите и атрактивни предложения с абонаменти проекти.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР