Разработчиците на Wolfenstein, MachineGames, са известни със своите истории и

...
Разработчиците на Wolfenstein, MachineGames, са известни със своите истории и
Коментари Харесай

Indiana Jones and the Great Circle е насочена към по-широка аудитория, като вместо игри със стрелба предлага пъзели и стелт

Разработчиците на Wolfenstein, MachineGames, са известни със своите истории и облици на нацистки злодеи, което евентуално ги е привлякло към основаването на Indiana Jones and the Great Circle. За разлика от поредицата Wolfenstein, в която доминират стрелбата и сцените на принуждение, новата игра за Индиана Джоунс обаче ще бъде друга.

В изявление за формалния Xbox Podcast шефът на играта Indiana Jones and the Great Circle Джерк Густафсон изясни, че задачата е да се сътвори „ същинска приключенска игра “, ориентирана към „ по-широка публика “ от предходните им хардкор шутъри. В резултат на това прикриването и решаването на пъзелите постоянно ще бъдат най-хубавите разновидности за довеждане докрай на играта, а когато се сблъскат с врагове, играчите ще са по-склонни да се бият ръкопашно, в сравнение с да стрелят.

Фокусирали сме се върху това да останем правилни на личността на Инди. Той е елементарен човек, а не супергерой. Той има дефекти, прави неточности, препъва се. В придвижванията му има тежест и ние се стремим да предадем грубостта в действието. При това той е и много атлетичен, страховит войник и огромен късметлия.

Именно върху това се фокусираме в геймплея. Инди взема решение проблемите с просветеност и разчита на духовитост, а не на свръхмощните борби, които видяхме във Wolfenstein. Така че, избирайки по-автентичен стелт или типичен юмручен пердах, играчът ще извлече изгода и най-често ще има доста забавно и предизвикателно преживяване.

d the Great Circle ще излезе за PC и Xbox Series по-късно тази година.

Разработчиците от MachineGames разискаха и разнообразни тематики, измежду които локациите в играта (Колежа, Хималаите, Египет, Тайланд, Ватикана и др.), въвеждането на типичен герои, които към момента не сме виждали, работата с Lucasfilm за гарантиране на достоверността на играта, работата на Трой Бейкър като Инди и други

Indiana Jones and the Great Circle ще излезе за PC и Xbox Series по-късно тази година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР