От тази нощ се възстановява движението в южното платно на

...
От тази нощ се възстановява движението в южното платно на
Коментари Харесай

Фандъкова с голяма новина за ремонта на бул."България"

От тази нощ се възвръща придвижването в южното платно на бул. "България " в сектора от бул. "И. Гешов " до бул. "Черни връх ". Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова след инспекция на ремонтните действия на южното платно на бул. "България ", представена от „ Фокус “.

Йорданка Фандъкова напомни, че придвижването е спряно, с цел да бъде ремонтиран изцяло секторът с тротоарите. "Работата по тротоара ще продължи. Тя няма да пречи на придвижването ", разясни Фандъкова. Кметът съобщи, че от на следващия ден стартира ремонтът на северното платно.

"До края на август се чака да бъде затворено за придвижване северното платно ", сподели Йорданка Фандъкова, като разясни, че всичко зависи от времето. Тя добави, че са почнали работа и на още едно пътно платно.

"Възложихме да се работи и по метода от бул. "България " по посока бул. "Витоша ", който също беше в доста неприятно положение ", изясни Фандъкова и сподели, че това няма да пречи на придвижването в южното платно. Тя добави, че си дава сметка за компликациите, които се предизвикват на жителите по време на огромните поправки.

"Решението изисква храброст. Винаги съм считала, че хората демонстрират схващане, когато виждат, че се работи и когато виждат, че се получава и става по-добра инфраструктурата. Бул. "България " е един от последните неремонтирани съществени булеварди ", сподели още тя.

Фандъкова напомни, че ремонтът е почнал предходната година, само че на различен сектор от булеварда. Най-късно преди началото на образователната година би трябвало да бъдат подготвени всички сектори, по които работим, а непрекъснатата маркировка ще бъде сложена тогава, когато завърши напълно ремонтът и в двете платна ", съобщи още Йорданка Фандъкова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР