От своето начало през 2010 г до сега социалната мрежа

...
От своето начало през 2010 г до сега социалната мрежа
Коментари Харесай

Instagram? Новият хит за реклама на бизнеса

От своето начало през 2010 г до в този момент обществената мрежа Instagram се радва на огромен триумф, а нейните консуматори нарастват с всяка минала година, като единствено в България те към този момент наброяват повече от 170 хиляди (и над 400 млн. в цялостен свят). Това е една от най-големите обществени платформи за шерване на фотоси и видеа (80 млн. на ден), което я прави отличен избор за маркетинг от редица марки в областта на модата, козметиката, бижутерията, хранителната индустрия, развлекателния бизнес, туризма и редица други. Ако и вие се занимавате с бизнес, само че вашият артикул към момента не участва в обществената мрежа, вижте тези 7 аргументи да стартирате Instagram реклама, изброени от маркетинг експертите от BeShared. 

1 . Чрез Instagram можете да постигнете доста разнообразни цели като увеличение известността на марката, лансиране на нови артикули, привличане на гости към уебстраницата ви, обзор на видео материали, промотиране на мобилно приложение, събития и други Тъй като това е обществена мрежа, в която господства образното наличие, в случай че разполагате с положителни изображения и видеа, си заслужава да ги качите и промотирате точно тук. Подобно на Фейсбук, Instagram разрешава да прибавяме бутон с апел за деяние към рекламата си, като да вземем за пример „ Пазарувай в този момент “, „ Инсталирай в този момент “, „ Регистрирай се “ и „ Научи повече “, с което улесняваме аудиторията да предприеме деяние според задачите на рекламата.

2 . Instagram предлага в детайли таргетиране на рекламата по редица индикатори като пол, възраст, местонахождение, операционна система на мобилното устройство, ползи, език. За да се убедите в това какъв брой тъкмо една реклама доближава до съответен консуматор, който би имал интерес от нея, би трябвало единствено да станете консуматор в обществената мрежа и да започнете да следите избрани марки, които ви интересуват. Постепенно ще забележите по какъв начин рекламите, които виждате, стават все по-тясно таргетирани и съответстват с вашите ползи. Така работи мрежата, с цел да обезпечи най-хубавото прекарване на своите консуматори, а това я прави чудесно място, на което вие можете да достигнете до своите евентуални купувачи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР