От стотици, а може би от хиляди години, хората живеят

...
От стотици, а може би от хиляди години, хората живеят
Коментари Харесай

СЕНЗАЦИОННА ТЕОРИЯ: Извънземният произход на човечеството е кодиран в нашата ДНК

От стотици, а може би от хиляди години, хората живеят с концепцията, че не са сами в необятността на Вселената.

Намирани са следи, които демонстрират, че в миналото в далечното минало представители на извънземни цивилизации към този момент са посещавали Земята.

Хората са основали чувствителни радиотелескопи и галактически кораби, с вярата, че могат да хвърлят светлина върху мистерията за произхода на целия живот на нашата планета.

Учени от Казахстан вършат самоуверено съмнение, че тайната на извънземното присъединяване в появяването на индивида е доста по-близо до нас, в сравнение с може да се мисли.

Те имат вяра, че ключът към доста от главните секрети на Вселената е кодиран в човешката ДНК. Смятат, че хората са артикул на опити, извършени преди стотици милиони години от извънземни.

Струва си да се означи, че тази позиция е подкрепена от самия Франсис Крик, който открива последователността на ДНК.

Според Франсис Крик, човешката ДНК е прекомерно комплицирана, с цел да се е развила в историята на планетата Земя, което е довело до теории за извънземна интервенция в нея.

Четете още: Учените потвърдиха, че ДНК има „ телепатични “ качества
Още по-интересно е за какво откривателите са имали такива догатки. Оказва се, че са изследвали ДНК за съществуването на математически последователности.

Установено е, че ДНК може да бъде показана като отбор от аритметични и идеографски модели, които съставляват някакъв алегоричен език.

Изследователите са още по-изненадани, когато се разкриват опциите за осъществяване на логичен трансформации, тяхната акуратност и поредност. Изключително любопитен е и фактът, че ДНК съдържа постоянно повтарящ се модел „ 37 “.

Учените са склонни да не одобряват това като случайност. Например, в десетичната система това число подхожда на естествената човешка температура – 37 градуса по Целзий. Смята се, че това е някакъв скришен знак, който изисква повече внимание.

Изследванията в тази област се организират от към 8 години. През това време са получени доста забавни обстоятелства, само че най-впечатляващите открития занапред предстоят.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР