От столичния гранд ЦСКА излязоха с обръщение в официалния си

...
От столичния гранд ЦСКА излязоха с обръщение в официалния си
Коментари Харесай

От ЦСКА отговориха на нападките на Венци Стефанов

От столичния гранд ЦСКА излязоха с послание в формалния си уебсайт към боса на Славия Венци Стефанов. Както е известно ембелматичният началник насочи мнения по адрес на ЦСКА след срещата с Локомотив (Пловдив).

Стефанов атакува реферът на дуела Ивайло Стоянов, като изрази мнението си, че точно арбитърът е оказал помощ на " армейците " да завоюват мача и да си обезпечат класиране за Лига Европа.

Ето какво гласи известието на ЦСКА:

" Уважаеми господин Стефанов,

Много Ви молим, макар, че сте корифей на футбола в измъчената ни Родина, да не коментирате други тимове. Възхищаваме се на Вашия опит и мениджърски потенциал, само че за огромно страдание, установихме, че във Вашите качества, добродетели и професионални пълномощия, липсва главен и значим детайл - математиката.

Не може да проумеем, господин Стефанов, по какъв начин в продължение на 30 години борците Ви преподаваха познания в тази точна просвета, само че... Уви! Явно сте бягали постоянно от час!

И както се споделя в една телевизионна реклама: " Не става единствено с ястие, би трябвало и ум " ", се споделя в отвореното писмо на " алените " към боса на Славия.
 Венци Стефанов назова арбитър помияр и разгласи: Той класира ЦСКА за Европа
Венци Стефанов назова арбитър помияр и разгласи: Той класира ЦСКА за Европа

" Костадин Стоичков би трябвало да си подаде оставката и да си отпътува дружно с тези трима-четирима потвърдено поръчкови рефери "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР