От средата на тази година българският потребител има възможността да

...
От средата на тази година българският потребител има възможността да
Коментари Харесай

5G мрежата на Теленор отблизо

От средата на тази година българският консуматор има опцията да се наслаждения на новата 5G мрежа,  една от най-бързите, надеждни и сигурни технологии в света, която дава несравнимо преживяване за всички консуматори. Нейните приложения и благоприятни условия са неограничени – от индустриалното произвеждане до компютърните игри, телемедицината или пък другите по тип видеоконференции. Също технологии като AR/VR, самостоятелни транспортни средства, интелигентни градове, изкуствен интелект и роботизирано машинно ръководство могат да употребяват 5G като главен дирек за събиране и транспорт на интелигентни данни.

Но с цел да може една такава мобилна мрежа от ново потомство да действа вярно и безпроблемно, тя би трябвало да бъде ръководена по верен и резистентен метод. Това значи 5G мрежата да бъде налична там, където ти би трябвало, и да може да се употребява безпроблемно, без значение от потенциала на ползване и натовареността на съответната клетка.

За да разкрият повече за ръководството на мрежата от пето потомство, Теленор България стартираха поредицата 5G Talks, като в  третото видео водещият Светлин Желев още веднъж посещава централата на телекомуникационния оператор, с цел да получи отговори на най-интересните въпроси към 5G от експертите на компанията. Те са и виновните лица, които наблюдават за гладкото и безпроблемно действие на мрежата, с цел да се радва потребителят на  бърза и качествена връзка, на всички места и по едно и също време.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР