От Софийската дирекция на МВР съобщиха, че продължават действията им

...
От Софийската дирекция на МВР съобщиха, че продължават действията им
Коментари Харесай

МВР продължава да установява феновете, чупили седалки на "Славия"

От Софийската дирекция на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че не престават дейностите им по определяне на лицата, които са се държали непочтено по време на мача от 10-ия кръг на Първа футболна лига сред " Славия " и " Левски ". Тогава на стадиона в квартал " Овча купел " бяха счупени огромна част от седалките в бранша, в който се подвизаваше " синята " агитка.
Феновете на " Левски " счупили 863 седалки на стадион " Славия " Клубът от "Герена " ще би трябвало да възвърне вредите и да ремонтира седалките
Срещата се игра на 21 септември и от Столична дирекция на вътрешните работи оповестяват, че и сега работят по установяването на причинителите. 23 от лицата към този момент са били в ръководства на Министерство на вътрешните работи и се чака още 4-ма да дадат пояснения. В последните два дни осем от присъстващите на мача са взели отношение по случилото се.

В разследване на работата на Министерство на вътрешните работи са подхванати и ограничения за ограничение на достъпа на почитателите с непристойно държание до мачове. Спрямо 12 от тях са наложени принудително-административни ограничения - санкция в размер на 1000 лв. и 2 години възбрана за посещаване на спортни мероприятия. На четирима са наложени забрани за посещаване за период от 2 години и по 60 часа общественополезен труд, а един е с наложена санкция от 1000 лв. и 1 година възбрана за посещаване на спортни събития. Един е предаден на Комисията за битка с противообществени прояви на малолетни и малолетни.Материалите във връзка с един от откритите са докладвани в съда и се чака решение, а различен е оневинен в съда. Срещу трима от арестуваните са формирани досъдебни производства.
Феновете на " Левски " счупили 863 седалки на стадион " Славия " Клубът от "Герена " ще би трябвало да възвърне вредите и да ремонтира седалките
" Полицията няма да толерира сходно държание и по отношение на нарушителите ще бъде прилагана цялата суровост на закона ", приключва известието на Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР