От - София излязоха със съобщение във връзка с казуса

...
От - София излязоха със съобщение във връзка с казуса
Коментари Харесай

Презаверяват на Армията закупените билети за сектор А

От - София излязоха със известие по отношение на проблема към билетите за бранш " А " за финалния мач от шампионата, които бяха пуснати през вчерашния ден в продажба. Всеки, който е закупил подобен пропуск, ще би трябвало да го презавери, излиза наяве от написаното от " алените ".

Ето какво написаха " алените ":

Всички билети за бранш “А ”, които не са закупени от касата на " Армията ", би трябвало да бъдат ПРЕЗАВЕРЕНИ. В противоположен случай те няма да дават достъп до събитието.

Презаверяването ще става в СЪБОТА (14.05.) от 10:00 до 19:00 часа, както и в НЕДЕЛЯ (15.05.) от 10:00 до 14:00 часа на КАСИТЕ на ст. “Българска войска ”.

След зародилия проблем през вчерашния ден, когато се появиха основателни подозрения, че почитатели на противниковия тим, неспазвайки предвaрително оповестеното систематизиране, купуват билети за бранш " А ", настояхме пред уредника на финала, за бързо и правилно решение. Проверката сподели, че за бранш " А ", отвън касите на " Армията " са продадени 2025 пропуски. Няма по какъв начин да знаем какъв брой от тях са закупени от почитатели на ПФК Левски София.

За нас най-важни са сигурността и ползата на последователите ни и имаме вяра, че това е единственият и най-справедлив метод нито един “армеец ”, закупил към този момент билет, да не загуби мястото си на стадиона, както и нито един почитател на различен тим да не се озове измежду наши. За всички последователи от провиницията, които пътуват единствено за мача, още веднъж подсещаме, че касите ще работят и в деня на финала до 14:00 часа. Осъзнаваме, че опциите им за закупуване на билет са лимитирани, по тази причина настоявахме да не се стига до отменяне.

Съжаляваме за породеното стеснение и се надяваме в бъдещите срещи, чиято организация не е в наши ръце, да не се сблъскваме с сходни проблеми.

Само ЦСКА!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР