От следващата година украинците ще могат свободно да купуват пистолети,

...
От следващата година украинците ще могат свободно да купуват пистолети,
Коментари Харесай

Украинците ще могат свободно да купуват пистолети

От идната година украинците ще могат свободно да купуват револвери, заяви Виктор Андрусив, консултант на министъра на вътрешните работи на Украйна в своя канал в 

„ Украинците дадоха категоричен отговор във връзка с разрешението за свободно владение на оръжие. 70% от интервюираните поддържаха правото на свободно носене. Подчертавам, че приказваме за револвер, а не за гранатомет или автомат Калашников. Министерството е склонен с решението на украинците и към този момент се приготвят промени за второ четене на законопроекта “, разяснява Андрусив.

По думите му съответното законодателство ще бъде признато през лятото-есента. След това, несъмнено организационно време, ще бъдат стартирани съответните оръжейни регистри.

„ Може би ще бъдат взети спомагателни решения, с цел да можем да поддържаме надзор върху придвижването на оръжия: да проверим чие е, по какъв начин ще протече процесът на регистрация, през какви интервали притежателят на оръжието би трябвало да бъде подложен на инспекции “, означи съветникът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР