От шоубизнеса в политиката – много известни българи вече се

...
От шоубизнеса в политиката – много известни българи вече се
Коментари Харесай

Известните в листите: Какви са приоритетите на Иван Тенев в битката за парламента?

От шоубизнеса в политиката – доста известни българи към този момент се включиха в предизборната конкуренция, поканени от партийните централи. Сред тях е и журналистът Иван Тенев, прочут повече с креативния си псевдоним „ Агент Тенев “.

Той влезе в гражданската листа на Вътрешна македонска революционна организация.

„ Съгласих се да се докосна до политиката поради поканата на Вътрешна македонска революционна организация, тъй като в този парламент имаше доста хора, които никак ги нямаше. Вътрешна македонска революционна организация извърши всичките си обещания “, сподели Тенев по отношение на присъединяване в листите.

Той съобщи, че харесва позициите на Вътрешна македонска революционна организация за фамилните полезности, тъй като фамилията за него е доста значимо, въпреки да е „ щастливо разведен от години “.

Според Тенев има много тресчици за дялкане. „ Ако стана народен представител, ще работя за региона, в който се кандидатирам. Ще се постарая да се приказва на български език. “, сподели още Тенев. Той добави, че със закон това не може да се уреди, само че с образци и влияние където би трябвало – може.

„ Заставам зад патриотизма, това най-вече ме вълнува. България над всичко неслучайно е девизът на Вътрешна македонска революционна организация, аз стоя зад нея “, разяснява Тенев.

Въпреки това той не поддържа една от главните хрумвания на Вътрешна македонска революционна организация – да се вкара учебен ценз при гласуването. „ Всеки има право на глас. Това, че не съм в листата не значи, че нямам лично мнение “, сподели Тенев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР