От самата мисъл, че трябва да седнете в горещия автомобил,

...
От самата мисъл, че трябва да седнете в горещия автомобил,
Коментари Харесай

С този трик ще охладите колата, оставена на слънце, само за 10 секунди

От самата мисъл, че би трябвало да седнете в горещия автомобил, който целия ден е бил оставен на слънце – ви прилошава, нали? С тези три елементарни трика вие ще охладите автомобила в границите на 10 секунди!

Чувствителните хора или хората с хронично заболяване рискуват безусловно, а освен в метафоричен смисъл да припаднат, в случай че влязат в горещата “пещ ”, т.е. в колата, в която температурата е над 50 градуса.

Въпреки че множеството коли през днешния ден имат климатици, от момента на стартирането на климатика до охлаждането на самия автомобил, лишава известно време за постигането на търпимо равнище. Но какво да вършиме до тогава, в случай че нямате време да чакате?
 Никога не теглете пари от банкомата, в случай че видите това Никога не теглете пари от банкомата, в случай че видите това
Скиминг устройствата, сложени в банкоматите, могат да бъдат разпознати, в случай че потребителите ревизират деликатно машините преди да...

Разбира се, интернет предлага отговор на този въпрос, а триковете, които могат да оказват помощ, са доста елементарни.

За да не се изгорите от кормилото, който с часове е бил изложен на слънце, когато паркирате колата, завъртете го, тъй че частта, която по-късно ще хванете, да се намира от долната страна, а не непосредствено на слънце. Разбира се, даже по-добре е, в случай че има сянка, само че ще помогне и водата. Достатъчно е да избършете горещия волан с влажна забрадка – водата незабавно ще се изпари, а температурата ще се намали с няколко градуса.

Покрийте скоростният лост с забрадка, а охладете автомобила, като спускате прозорците от страната на пасажера и отваряте и затваряте вратата от страната на водача.

Желателно е да поставите памучен плат върху седалките. По-лесно е да седнете на горещата седалка.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР