От редакционната пощаАвтор: Людмил ЦветковКирил Петков поставял условия - можело

...
От редакционната пощаАвтор: Людмил ЦветковКирил Петков поставял условия - можело
Коментари Харесай

Да избира Петков - минимално 50-50 или 2 в 1 избори през юни без машини, където ПП-ДБ ще се сринат

От публицистичната поща

Автор: Людмил Цветков

Кирил Петков поставял условия - можело да се мисли за коалиция с ГЕРБ едвам след 9 месеца, в случай че ГЕРБ били изпълнителни, удовлетворявали желанията им. Кой си ти бе, Кики, да поставяш условия? От билото на коя височина?

От тази от последните локални избори, когато ПП-ДБ получиха ПОЛОВИНАТА от гласовете за общински съветници на ГЕРБ ли? А първият тур на локалните избори е действителният симетричен избор, показващ настройките на хората. Според последната инспекция на публичното мнение от края на предходната година хората избират дясното ръководство на ГЕРБ 2 към 1 пред лявото на ПП-ДБ. Кой е Кирил Петков да слага условия, не се ли интересува от мнението на народа?

Нали единствено от народа се интересуваше бе? Нали единствено за негова сгода работеше? Е, на, хората са споделили - при бъдещо съдружно съглашение министерските кресла би трябвало да се разделят 2 към 1 за ГЕРБ. Това е националната воля, изпълнявайте я. А да запитвам ли по кое време Киро и Асен ще ни компенсират са тези предни ужасни 9 месеца, нас, българския народ? С какво ще ни компенсират? С какво ще компенсират корозивната инфлация, множащите се корупционни практики, упадъка на публичния морал и тоталния психически стрес? С какво? И по кое време?

Ние на празни обещания не имаме вяра - до момента ПП-ДБ не са изпълнили НИТО ЕДНО. Така че Борисов да не отстъпва, съдружно съглашение при 50-50 делба на креслата е минималното условие на дясната общественост в България за битие на държавно управление. Минималното. Нека има поради Бойко Борисов, че тук се търгуват не пари и връзки сред партньорите/враговете от Сглобката, а ориста на българския народ. Никакво подчинение. Докога?

Като не желаят от ПП-ДБ, изходът е елементарен - избори 2 в 1, като преди този момент се анулира напълно машинното гласоподаване. Със сигурност ПП-ДБ ще се срутен. А от ДАНС, Прокуратурата и останалите съответстващи институции да се самосезират за множеството налични сигнали и доказателства за ГРУБА операция на изборните резултати с прословутите машини на Смартматик, компанията, която е уличавана във подправяне на резултатите в десетки страни по света, след съответно извършени одити и правосъдни експертизи. Надлежните органи ще е хубаво да създадат и един повсеместен одит на логовете от машините от последните няколко избора, да не би инцидентно да се окаже, че редица народни представители в действителност НЕ СА такива, не са определени законно. Защото тогава какво ще вършим и по какъв начин ще разделяме? Може ли да се дели властта и министерски кресла с нелегално определени представители?

Да избира Кирил Петков - минимално 50-50 или 2 в 1 избори през юни без машини. Където ПП-ДБ ще се срутен.

И още едно предизвестие към ПП-ДБ с техните непрекъснати искания - не се залъгвайте, че като узурпирате властта, можете всичко. Има по-големи сили там на небето, които вие не разбирате, пренебрегвате ги, само че рано или късно те ще си кажат тежката дума. Никога не забравяйте поговорката " Господ забавя, само че не не помни. "


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР