От ръководството на столичния гранд Левски публикуваха на официалния сайт

...
От ръководството на столичния гранд Левски публикуваха на официалния сайт
Коментари Харесай

Такива са правилата на Левски, такива са правилата на Герена...

От управлението на столичния гранд Левски разгласиха на формалния уебсайт на клуба подробни правила за посещаване на домакинските мачове на отбора.

Много от употребяваните от почитателите средства бяха изрично неразрешени.

 Левски се нуждае от Роси, само че и от
Левски се нуждае от Роси, само че и от " сините в офанзива "

На база 600 мача в Серия " А ", е обикновено упованията към италианеца да са повишени

Ето и оповестения от " сините " текст:

" Правила за посещаване на домашен срещи

на " ПФК Левски " АД

Чл. 1. Право на посещаване на проведени спортни мероприятия провеждани на " Виваком Арена Георги Аспарухов " имат единствено лицата, които имат годни билети, карти или предложения издадени от клуба.

Чл. 2. Лица под 7 годишна възраст се позволяват без билети, като е належащо съществуване на компаньон и попълнена декларация в два екземпляра, като не употребяват независимо място, а това на придружителя си.

Чл. 3. Посетителите са длъжни да извършват разпорежданията на охранителите, стюардите и органите на Министерство на вътрешните работи на територията на стадиона.

Чл. 4. Лицата може да се ревизират благодарение на механически средства за носенето на неразрешените предмети.

Чл. 5. Посетителят е задължен да заеме избраното в билета, картата или поканата място.

Чл. 6. При провеждането на спортни мероприятия всеки клиент е задължен да не заплашва или вреди на близките гости.

 Снимка 309643
Източник:

Чл. 7. На посетителите на спортни мероприятия на " Виваком Арена Георги Аспарухов " се не разрешава внасянето на:
Оръжие и предмети, които могат да се употребяват като оръжие; Спрейове със предпазен газ, с корозивни или с оцветяващи вещества; Всякакъв тип течности и храни закупени отвън стадиона. Обемисти предмети като стълби, сандъци, куфари, столове и други; Сигнални ракети, светещи тела или пиротехнически изделия; Знамена и плакати с дръжки по-дълги от 1 м. и с диаметър по-голям от 1 см., като се изключи олекотени (кухи) ПВЦ-тръби с размер до 2,5 см; Механично задвижвани предмети и уреди, които провокират шум; Алкохолни питиета, наркотични или други упойващи вещества; Животни. Чадъри. При неприятни метеорологични условия се предлага използването на дъждобрани.
Чл. 8. На посетителите се не разрешава:
Преодоляването на структури, уреди или преградни съоръжения, намиращи се в спортния обект или в спортната зона; Влизането в места, неразрешени за посетители; Паленето на огън, запалването и изстрелването на сигнални ракети; Записване, лъчение и издание на видео материали от спортната среща. Писането, облепянето или рисуването по спортните обекти и структури или по постройките и пътищата, които водят към тях; Употребата на алкохолни питиета, наркотични или други упойващи вещества; Замърсяването на стадиона и близките площи; Маскиране, което затруднява тяхното различаване.
Чл. 9. При определяне на нарушавания лицата се отстраняват от територията на стадиона ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР