От ръководството на Етър призоваха великотърновските привърженици на футбола да

...
От ръководството на Етър призоваха великотърновските привърженици на футбола да
Коментари Харесай

От Етър призоваха феновете за пълна подкрепа срещу Лудогорец

От управлението на Етър приканиха великотърновските последователи на футбола да дойдат на стадион Ивайло и да окажат своята поддръжка на „ виолетовите “ в последния мач от постоянния сезон против Лудогорец. Двубоят е на 18 март, неделя, от 18:15 часа. Можете да го наблюдавате пркяо по DIEMA SPORT , както и онлайна на PLAY DIEMA XTRA и GONG PLAY .

„ Винаги сте били нашият 12-и състезател, показвате го освен в семействата, само че и при гостуванията на отбора. Мачът ни с първенеца Лудогорец е значим, дано напълним трибуните и дружно се опитаме да покажем това, което можем. С вашата поддръжка футболистите ще дадат всичко от себе си против отбора от Разград “, оповестиха от клуба.

От Етър със специфични благодарности към почитателите на отбора

От 15 март билетите за дуела ще бъдат пуснати в предварителна продажба. Цената им е 8 лева и 4 лева за възпитаници, студенти и пенсионери. Те ще се продават в офиса на клуба от на следващия ден сутринта.

В деня на мача касите пред стадиона ще отворят от 16:00 часа. От клуба още веднъж приканиха почитателите да не чакат последния миг, с цел да няма скупчвания пред касите в минутите преди мача. Входовете на стадион „ Ивайло “ ще бъдат отворени от 16:15 часа – два часа преди началото на срещата.

Венци Василев отхвърли да е плюл Нашименто

Препоръчително е в събота живеещите в близост да не оставят колите си на паркинга пред стадиона, а възбраната за паркиране влиза в действие от 9 часа в неделя до 20:30 часа.

Засилено полицейско наличие към стадиона се чака в деня на мача заради сериозния интерес към срещата. Очакват се и към 120 почитатели на Лудогорец, билетите за почитателите на гостите ще бъдат също по 8 лева

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР