От Природоматематическа гимназия Академик Иван Гюзелев“ в Габрово информират, че

...
От Природоматематическа гимназия Академик Иван Гюзелев“ в Габрово информират, че
Коментари Харесай

Басейнът в ПМГ може да бъде отворен скоро

От Природоматематическа гимназия „ Академик Иван Гюзелев “ в Габрово осведомят, че по отношение на отпуснати от министерството на образованието и науката средства за ремонт на покрива на учебното заведение, е извършена социална поръчка по реда на Закон за обществените поръчки и е определен реализатор.

След приключване на законовия период за обжалване, следва сключване на контракт с компанията реализатор и начало на ремонтни действия. Прогнозният период за тяхното осъществяване е 05.12.2022г. Басейнът в учебното заведение няма да може да действа до тази дата, тай като в интервала на ремонта се постанова прекъсване на газоподаването към него, заради нужда от реорганизация на съществуващи тръбни връзки за отопление на водата в басейна и отоплителната апаратура, и присъединение на новоизградени механически уреди.

Посочената дата за осъществяване дейностите е планирана, защото зависи от метеорологичните условия и при неподходящи такива срокът на осъществяване може да бъде продължен.

Басейнът може да бъде отворен за визити след привършване на строителните работи и привеждането на техническите уреди в положение, съответстващо на условията за безвредна употреба.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР