От президентството съобщиха, че преди началото на линията са получени

...
От президентството съобщиха, че преди началото на линията са получени
Коментари Харесай

Путин: Инцидентът с миненосеца бе не само британска, но и американска провокация


От президентството оповестиха, че преди началото на линията са получени 1,5 милиона въпроси.

Много от хората се вълнуваха от случая в Черно море, при който Русия стреля по английския унищожител. Трета международна война нямаше да избухне, даже в случай че Русия беше потопила английския транспортен съд, сподели Путин. „ Вие казахте, че светът е на ръба на международна война. Разбира се, че не е. Дори да бяхме потопили този транспортен съд, отново ще е мъчно да си представим, че светът щеше бъде на ръба на трета международна война, тъй като тези, които провокираха случая знаят, че не могат да излязат спечелили от подобен спор “, убеден е съветският водач, представен от ТАСС.

Ние ще се опитаме да решим всеки един подложен проблем, сподели Путин при започване на директната линия.

От думите му стана ясно,че той е срещу задъжителната имунизация против ковид. Последният закон, който задължава жителите на страната да се имунизират, е от 1998 година Там е въведена наложителна имунизация против редица заразни заболявания. В момента наложителната имунизация е в прерогативите на локалните управляващи, които имат право да задължат избрани рискови групи да се имунизират, сподели още той.

Въпреки това Путин съобщи, че имунизацията е единственият метод да се възпре разпространяването на заболяването. На въпрос с какъв препарат се ваксинирал президентът отговори: Тогава (през февруари 2021 г.) разполагахме с дв ваксини и аз се имуниризах със " Спутник V ".

" Путин също уточни, че няма да има държавен локдаун. Аз се надявам, че управляващите по места да не затварят предприятия и заведения. Последиците от такива ограничения са тежки за стопанската система ", сподели още президентът.

Организирането на мачове от Евро-2020 в Санкт Петербург на фона на пандемията е належащо предвид на уговорките, поети по-рано от Русия, изясни още президентът.

По тематиката Украйна той съобщи, че не се е отказал от среща с украинския си сътрудник Володимир Зеленски. " Ние обаче нямаме защо да си приказваме. В момента в тази страна се организира отявлена антируска политика и това се прави под външно въздействие. Съдбата на Украйна не се взема решение в Киев, а във Вашингтон и ненапълно в Берлин и Париж ", сподели Путин.

" По отношение на Украйна ме тревожи това, че НАТО организира проект по военно завземане на тази страна. Според Конституцията на територията на Украйна не може да има непознати военни бази, само че Алиансът разполага там образователни центрове. Мисля, че Северноатлантическият пакт се опря в съветските граници ", добави той.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР