Председателят на Възраждане Костадин Костадинов обяви ниската избирателна активност за

...
Председателят на Възраждане Костадин Костадинов обяви ниската избирателна активност за
Коментари Харесай

Възраждане: 70% гласуваха вот на недоверие на собствената си държава

Председателят на " Възраждане " Костадин Костадинов разгласи ниската изборна интензивност за сигнал, че страната е доведена до " кома ", а жителите са ѝ дали своят вот избор на съмнение.

В речта си при откриването на Народното събрание той се обърна към хората, решили да не вземат участие във вота на 9 юни, като се учуди, че толкоз огромен дял от популацията " не се интересува кой ръководи страната, кой го съставлява, кой дава отговор за бъдещето на нацията ".

" 70% гласоподава избор на съмнение на личната си страна. Ако в първите часове и дни това ни гневеше, скоро пристигна ред на отчаянието. За болшинството в тази зала има още по-малко значение кои са тези, които са дали своят вот избор на съмнение. Те просто са ви признателни. Вие ги инсталирате в меките столове, в които са бетонирали туловищата си ", разгласи Костадин Костадинов.

В типичния си жанр той се закани за " отмъщение за тези, които доведоха нашия народ до кома и цялостна липса на интерес към бъдещето на страната ни ". Описа досегашните ръководещи като " предатели ", а медиите - инструктирани да " пишат и споделят това, което им се подрежда нощем и на секрети, съвсем гангстерски срещи. ".

" Длъжни сме да спечелим още веднъж народа ни, да създадем всичко за всички наши сънародници. Не е толкоз комплицирано да се постави завършек на корупцията. " Възраждане " няма да спре да пази България и българските национални ползи, ще го вършим на всички места без значение от нихилизма, апатията и нелепостта. Ние различен народ нямаме, друга татковина нямаме. Добър, неприятен, нашият народ е нашето семейство ", разгласи още Костадинов, чиито гласоподаватели понижиха с над 62 000 души или 17,4% по-малко от гласувалите за " Възраждане " през 2023.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР