От полицията в Монтана съобщиха къде са станали най-много престъпления

...
От полицията в Монтана съобщиха къде са станали най-много престъпления
Коментари Харесай

Криминална статистика: Вижте къде в Монтанско стават най-много престъпления

От полицията в Монтана оповестиха къде са станали най-вече закононарушения през септември.
Първенец по регистрирани престъпни прояви за миналия месец е община Брусарци, с коефициент – 1.97. Следват я община Якимово с 1.62 и община Медковец с 0.99.
Населените места с минимум регистрирани закононарушения на територията на региона са: общините Чипровци и Георги Дамяново с равна стойност - 0.2, а в община Вълчедръм са 0.3.
Масово, през миналия месец, закононарушенията са били регистрирани в градовете Вълчедръм, Берковица и Вършец, прецизират от полицията.
Данните на доклада демонстрират още, че има спад в броя на записаните закононарушения. На територията на районното ръководство в Монтана те са 31%, на районното ръководство в Берковица – 30%, на районното ръководство във Вършец – 60% и на районното ръководство в Лом – 4%.
През миналия месец са извършени 32 профилирани полицейски интервенции за противопоставяне на стандартната престъпност, при които са посетени 88 сигнала. Издадени са 41 предупредителни протокола. Униформените направили инспекции на 1090 транспортни средства, 985 жители и 76 обекта. На откритите извършители са съставили 103 акта и 190 санкции с фиш.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР