От подове от твърда дървесина до мебели от лакирано дърво

...
От подове от твърда дървесина до мебели от лакирано дърво
Коментари Харесай

Как да се грижите правилно за дървените мебели и подове

От подове от твърда дървесина до мебели от лакирано дърво – би трябвало да полагате грижа и усърдие, с цел да отбраните вашите дървени интериорни решения. Поддържането на дървените ви подове е едно от най-важните неща, които можете да извършите. Ежедневието елементарно може да провокира безпорядък, оставяйки грозна диря. Но има няколко рутинни стъпки, които можете да предприемете, с цел да си гарантирате добра форма за доста години напред.
За да започнете да се грижите по-добре за подовете си, значимо е да знаете по какъв начин е изработен самият под. Подовете с полиуретаново покритие, да вземем за пример, би трябвало да бъдат третирани с препарати за петна, до момента в който восъчните подове може да изискват нещо, което да не потъмнява. Можете елементарно да откриете какъв дървен под имате - в случай че капките вода се натрупват като мъниста и останат на повърхността на пода, има огромна възможност подът да е полиуретан, само че в случай че попие след към минута, евентуално е лакиран с восък.
 Как да зазимим външен басейн? Как да зазимим външен басейн?
Освен в случай че не живеете на доста топло място като Флорида, където целогодишното потребление на басейните е срещано събитие, то ще би трябвало да...

Грижата за дървените мебели е една концепция по-лесна. Единствено изключение вършат солидните секции, които са с масло или восък. Макар да основават топъл, натурален искра, когато се нанасят върху дървесни плоскости, тези покрития могат да бъдат като магнити за други мазнини. Освен това, са податливи на драскотини. Нагрятата ютия е бърз метод за коригиране на дребни вреди.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР