От ПАОК зависи как ще завърши гостуването на Левски в

...
От ПАОК зависи как ще завърши гостуването на Левски в
Коментари Харесай

Каргас: Трябва да решим бързо нещата с Левски

От ПАОК зависи по какъв начин ще приключи гостуването на Левски в София. Това разгласи някогашният състезател на " сините " и сегашен на " двуглавите орли " - Янис Каргас. Този път той се изяви в ефира на локално радио.

" В момента имаме една цел и тя е класиране в идната фаза на Лигата на конференциите. Аз персонално не съм си поставял цели, в случай че не броим една - да играя във всеки мач. ПАОК можеше да изиграе повече срещи през предишния сезон. Особено в Европа. Надявам се, че ще успеем да минем котата 56″, съобщи Каргас, представен от " Мач Телеграф ". Той обаче съблюдава положително образование и не си разреши да сипе рецензии по Левски, както биха сторили други на негово място.
 ПАОК приключи наедно с АЗ Алкмаар, Каргас бележи
ПАОК приключи наедно с АЗ Алкмаар, Каргас бележи

Ето детайлности

" Вече няма лесни мачове. Имаме имидж, който да поддържаме против всеки един противник. Ако сме съществени на терена, ще създадем мача си в София елементарен, само че до момента в който съдията не свири, всички дуели за мен постоянно са 50-50. Трябва да упражняваме крепко всеки ден, а като настъпи времето на срещата с Левски - да решим бързо нещата ", сподели още гъркът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР